Bandenopslag Bandenhotel Waterland
Welkom bij Bandenhotel-Waterland
Bandenhotel Waterland Opslagruimte voor zomer en winterbanden

Waterland

 

Voor particulieren:

Bandenmontage, -wisselpunten
Klik hier voor informatie

Ton Van Kuijk Dealer

Ton Van Kuijk Dealer

ANWB

Regelgeving Winterbanden Personenautos 2012

Logo Bandenhotel WaterlandBandenhotel Waterland..

..is uw specialist op het gebied van bandenopslag in geheel Noord-Holland. De snelste service verleent het Bandenhotel in de regio Waterland. Bandenhotel-Waterland draagt zorg voor de opslag en eventuele reiniging van uw zomer- en winterbanden en is vooral gericht op (garage-)bedrijven welke veel ruimte kunnen besparen door alle opgeslagen banden elders onder te brengen. Het bespaard u een hoop zorgen en scheelt vaak veel verloren ruimte.

Waarom Bandenhotel-Waterland?

Bandenopslag Bandenhotel WaterlandSnel, simpel en betrouwbaar

Dat zijn de woorden die de service van Bandenhotel-Waterland het best omschrijven. Hoe werkt onze bandenopslag?

Wanneer u eenmaal klant van ons bent, dient u enkel het transportopdracht-formulier in te vullen op de website. Indien u ons banden wilt aanleveren voor opslag, labelt u de banden en tekent voor afgifte, de rest regelt het Bandenhotel. Dankzij de gegarandeerde snelle transportservice van Bandenhotel-Waterland worden uw banden binnen 48 uur bij uw vestiging afgeleverd. Er wordt zelfs gestreefd naar levering binnen 24 uur, indien de opdracht tijdig verstuurd wordt. Bij iedere opdracht dient slechts getekend te worden ter bevestiging van ontvangst/afgifte.

Aanmelden of meer informatie

Bent u overtuigd van onze diensten? Dan kunt u zich direct aanmelden via de website. Bandenhotel-Waterland zal vervolgens spoedig een afspraak met u maken voor een eventuele persoonlijke ontmoeting en de verdere gang van zaken.

Bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u per mail contact opnemen waarna u zo snel mogelijk reactie van ons ontvangt.

Terug naar boven

Bandenhotel Waterland

Bandenhotel-Waterland is het sterkst in de regio Purmerend, Waterland en in de Zaanstreek:
Ilpendam, Edam, Volendam, Purmerend, Westzaan, Zaandam, Zaandijk, Wormerveer, Monnickendam, Assendelft, Krommenie